12X HIPPE ZWEMKLEDING BIJ KIXX ONLINE


Een helderblauwe zee, de voetjes in het zand en een fel schijnende zon: kun jij ook niet wachten tot de zomer écht door gaat breken? De bezoekjes aan de ijssalon, het neerploffen op het terras en de zwoele zomeravonden aan het strand of zwembad zijn toch wel de beste momenten van het jaar. Met de vrolijke zomercollecties bij Kixx-Online komen wij alvast in de stemming.

Heb jij al een vakantie geboekt? Of ga je lekker in Nederland het strand bezoeken? Wat je dit jaar ook gaat doen, een zomerse outfit en zwemkleding kan hierbij niet ontbreken. Tussen de nieuwe collecties zien we een heleboel items met tropische bladeren, bloemen en exotische planten. Deze trend is niet te missen dit seizoen. Het klinkt misschien een beetje meisjesachtig, maar deze trend is ook jongens op het lijf geschreven. We zien het voorbij komen bij merken als Name It, Scotch & Soda en Tumble ‘n Dry. Heb jij ze al in de kast hangen?

Daarnaast zien we ook veel items met vrolijke kleurtjes en printjes tussen de collecties. Dit is wat ons betreft een echte zomerse trend! De meest kleurrijke jurkjes, t-shirts en leggings zien we voorbij komen. Wat dacht je van sterretjes, ijsjes, vogeltjes, snoepjes en palmbomen? Daar word je vrolijk van!

En last but not least kan een badpak, bikini of zwembroek natuurlijk niet in je koffer ontbreken deze zomer. Om je kind met een gerust hart in de zon te laten spelen, is badkleding met een UV-bescherming een echte must have. Die van Snapper Rock zijn niet alleen veilig, maar ook nog eens super hip! En ken jij het nieuwe merk Shiwi al? De gave badkleding van dit merk moet je echt even zien: stoere zwemshorts voor jongens en kleurrijke bikini’s en badpakken voor meisjes. Met deze strand- en zomeroutfits is jouw kind klaar voor de zomer!

Wij hebben alvast wat van onze beach favorieten voor je bij elkaar geshopt! Voor welke ga jij?

Klik hier om zwemkleding voor jongens te shoppen & hier voor meisjes

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

Klik hier om zwemkleding voor jongens te shoppen & hier voor meisjes

Heb jij de zwemkleding voor je zoon of dochter al in huis?

Tags: ,

Plaats een reactie