10X KINDERSCHOENEN BIJ KIXX ONLINE


‘I have enough shoes’ said no one ever. En daar sluit ik me helemaal bij aan 😉 Ik kan geen genoeg krijgen van schoenen! Natuurlijk vind ik het leuk om ze voor mezelf te shoppen, maar ik ben ook echt dol op kinderschoenen. En tegenwoordig is er zoveel leuks te scoren. Nu de lente is begonnen en het zonnetje volop schijnt, kunnen die paar nieuwe kinderschoenen meteen lekker gedragen worden.

We zien de laatste tijd veel sneakers voorbij komen, en dat snap ik helemaal, want een paar sneakers zou onder iedere kledingkast moeten staan. Deze comfortabele schoen is echt een must have voor kinderen. Hier kunnen ze lekker in spelen en rondrennen. Sneakers zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten: tropische prints, felle kleurtjes, glitters, metallics en zelfs glow in the dark sneakers zijn een feit. Hartstikke cool toch! Naast al deze opvallende modellen, zijn de basics er natuurlijk ook nog. Een all time favourite is toch wel een witte sneaker. Deze is perfect voor het aankomende seizoen, makkelijk te combineren en staat echt overal mooi bij.

Als straks de Ă©cht warme temperaturen komen, is het natuurlijk fijn om een open schoentje te dragen. Een slippertje of sandaaltje houdt de kindervoetjes lekker luchtig. En als het 25 graden is, is dat toch wel fijner dan sokken met sneakers, right? Deze kinderschoenen zijn ook verkrijgbaar in vrolijke kleurtjes, printjes en glitters. Een echte eye-catcher voor aan de voet, maar ook voor de jongens zijn er stoere modellen. Daarmee komt jouw kind de zomer wel door!

Wij hebben alvast wat gave zomer kinderschoenen voor jongens en meisjes voor je bij elkaar geshopt bij Kixx Online. Welke is jouw favoriet?

Je kunt hier klikken om de meisjes schoenen te shoppen  & hier om de jongens schoenen te shoppen

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

Je kunt hier klikken om de meisjes schoenen te shoppen  & hier om de jongens schoenen te shoppen

Tags: , , , ,

Plaats een reactie