Scotch en R’Belle bij Kixx


Ik heb een zwak voor de kinderkleding van Scotch en R’Belle en ik weet hoe het komt! Het zijn de laagjes en de nonchalante uitstraling. Ik hou ervan! Elk kledingstuk heeft bovendien iets extra’s, is doordacht uitgewerkt. Leuke knoopjes, een ribbeltje, of iets opvallends in kleurgebruik. De kleding is heerlijk stoer, trendy én draagbaar. Bij Kixx spotte ik weer wat nieuwe items en deze heb ik gemixed met wat ‘oudere items’ Ik heb vier lookbooks voor je gemaakt. Ik zal je gauw ook laten zien hoe je deze items kunt matchen met andere merken. Mocht je zelf al bruisen van de ideëen, maak alvast een lookbook 🙂

Scotch en R'belle kinderkleding

Scotch en R'belle kinderkleding

Scotch en R'belle kinderkleding

Scotch en R'belle kinderkleding

Klik hier om naar Scotch R’Belle bij KIXX te gaan

Tags: , ,

Plaats een reactie