POPUPSHOP | OUTFIT DEXX

Sale Alarmmmm!! Hou je van net iets anders dan moet je echt even naar het kindermode merk Popupshop kijken. De unisex broek van Dexx is van dit Deense kindermode merk en nu in Sale!! De broek is origineel en van stevige kwaliteit. Je voelt echt het verschil met bijvoorbeeld de broekjes van Zara. Straks maakt alle uitverkoop weer plaats voor een nieuwe collectie ( dat vinden wij natuurlijk ook helemaal niet erg) maar als je dit soort pareltjes kunt scoren is dat wel iets om heel blij van worden. Style hem af met bijvoorbeeld een colbertje of een spijkerjack en je hebt een te gek gave outfit voor je mannetje! Hier worden we blij van 🙂 Jullie ook? Have a nice day!

Via deze link kun je de broek shoppen

_63A2179

_63A2283

_63A2139

_63A2063

63A2311


Klik hier meer Popupshop te shoppen

Hoe vind jij alle dieren prints in de kindermode? Deel je mening met ons!

 

Foto’s door Alina Krasieva

 

Plaats een reactie