POPUPSHOP | OUTFIT PEPPER


Door: Bonnie

Ik hou van erg veel merken. Pepper draagt dan ook kleding van erg veel verschillende merken. En Popupshop is er daar een van. Inmiddels uitgegroeid tot een van mijn favorieten. Een van de.. want het zijn er best veel.

Het aantal Popupshop items in Pepper’s kast is niet meer op 1 hand te tellen. Gevarieerd van leggings, rokjes, gympieces en een badpakje. Vaak werken ze met dikke jogging achtige stoffen, veel zachte kleuren en bestaan de prints uit dieren. Dit seizoen zijn deze uitgebreid met bloemen en een wat meer grafische print.

Het flower pakje hebben jullie al eerder voorbij zien komen en is echt een favorietje. De ’square’ rok was eigenlijk een beetje een testje toen ik hem bestelde. Ik wist niet zo goed wat ik er van moest vinden. Een vierkante rok? Maar de print vond ik zo geweldig dat ik hem even in ’levende lijve’ moest zien. En wat is ie leuk!! Niet alleen de print maar ook het model. Anders. Eigen. En de dikke stof zorgt ervoor dat hij erg mooi valt.

Vandaag dus een complete Popupshop outfit. Gestyled met wat extra bloemen en must have Salt Water Sandals. En voila.. ik voel weer een enorme outfit envy!

Je kunt de rok shoppen via deze link

POPUPSHOP#1 POPUPSHOP#2 POPUPSHOP#3 POPUPSHOP#4 POPUPSHOP#5 POPUPSHOP#6 POPUPSHOP#7 (1)
Via deze link shop je de rok!

Wat vinden jullie van de outfit van Pepper?

Tags: ,