POPUPSHOP | OUTFIT AIMEE

Door Sophary:

Ik heb een soort van liefde voor tijgerprints – maar dan ook alles wat maar enigszins lijkt op een tijger of tijgerprint. Mijn eigen closet hangt vol met tijgerprint shirtjes, sweaters, broeken, schoenen etc.. Maar deze liefde heb ik blijkbaar doorgegeven aan de kids. Want zowel Aiden als Aimee zijn dol op tijgers en tijgerprintjes ;-). Je snapt wel dat ik daar erg happy van word.

Laatst was ik in Amsterdam en wilde gewoon even de kidswinkel Lemonade live hebben gezien. Ik had me natuurlijk voorgenomen om niks te kopen. Maar laat deze winkel nou net een enorme snoepwinkel zijn. Jammerrrr …. mijn portemonnee was niet blij haha.

Ik dacht dat het lastig zou worden om te kiezen, maar volgens mij heb ik bijna heel de collectie van Popupshop gezien! Whaaaaa!!!! Tijgeropdruk en tijgerprintjes! Ik was als fan van dit merk, maar nu heb ik Popupshop gebombardeerd tot 1 van mijn lievelingsmerken.

Het lag voor de hand dat ik zowel Aimee als Aiden happy ging maken. Aiden met een sweater en Aimee met een te gaaf tijgerprint jurkje van dit merk. Dit jurkje heb ik gecombineerd met stoere nikes en een vestje van Zara. Wat vind jij van dit jurkje?

Je kunt via deze link naar de website van Popupshop

sdr

dav

dav

sdr

sdr

Klik hier om naar de website van Popupshop te gaan

 

 

Tags: , ,

Plaats een reactie