SALE SHOPPEN BIJ RETOUR


Hebben jullie nog korte broeken en shirtjes nodig? En vind je Retour een leuk merk? Ga dan op de valreep nog even lekker sale shoppen want in de webshop van Retour scoor je nu alles met 50% korting. Sem draagt een oranje korte broek van sweatstof met een iets wat verwassen uitstraling. Oliver draagt vandaag dit broekje met bloemenprint. En ook ik draag vandaag een korte broek met jungle print, wie weet komt ie nog wel voorbij op Instagram 😉 Wat dragen jullie kids vandaag?

Klik hier om te SALE shoppen bij Retour

Kindermodeblog kinder kleding hip trends mode kids-2

Kindermodeblog kinder kleding hip trends mode kids-6
Kindermodeblog kinder kleding hip trends mode kids-8
Kindermodeblog kinder kleding hip trends mode kids-5
Klik hier om te shoppen bij Retour

Wat dragen jouw kids vandaag?

 
Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: , , ,

Plaats een reactie