SALE SHOPPEN BIJ DENDERZ


Met het nieuwe kindermode seizoen al in zicht – ja echt waar, de eerste Fall/Winter collecties stromen al weer langzaam de (web)shops binnen – is dit ook hét perfecte moment om te sale shoppen. Opzoek naar dat ene item dat stiekem al heel lang op je verlanglijstje stond of wat je in eerste instantie gewoon nét even te duur vond. Jup, in de sale periode draait het vooral om goed zoeken én een beetje geluk hebben. Bij Denderz is er nog genoeg leuks te vinden én shop je nu dus met een heerlijke korting. Kindermode merken als Billieblush, Sorry 4 the Mess en CarlijnQ. Ja gooi je winkelmandje maar vol! Wij hebben alvast 10 favorieten bij elkaar gehopt, maar neem zelf ook snel een kijkje in de webshop.

1 – Billieblush

2 – Billieblush

3 – Small Rags

4 – CarlijnQ

5. Billybandit

6 – Small Rags

7 – Billieblush

8 – Eb shoes

 

9 – Sorry 4 the Mess

10 – Billieblush

Heb jij al veel voor je kind(eren) in de Sale geshopt?

Plaats een reactie