SALE SHOPPEN BIJ KIXX-ONLINE


Het is weer tijd voor een shopsessie en dan wel eentje met flinke kortingen, want bij Kixx-Online is de sale los gebarsten! Een heleboel van jouw favoriete kindermode merken als Bellerose, BY-BAR, Name It, Scotch & Soda en Tumble ‘n Dry scoor je nu voor een hele leuke prijs.

Deze zomer gaan we voor tropische prints als palmbladeren, bloemen en planten voor een zomerse look. Daarnaast zien we ook de hele dierenwereld voorbij komen. We love it. Een panterprintje hier en daar kan tenslotte nooit kwaad. Verder verdiepen we ons ook even in de onderzeewereld, want t-shirts vol vissen, krabben en schildpadden zwemmen dit seizoen aan onze neus voorbij. Als deze trend nog niet in de kast van je kind hangt, is dit hét moment om ‘m te shoppen.

Als je nog op zoek was naar items om de zomergarderobe van je kind aan te vullen, zit je bij Kixx-Online dus aan het goede adres. Een heleboel jurkjes, rokjes, sweaters, t-shirts en shorts shop je nu met maar liefst 30% korting. Kijk, daar worden wij moeders nou blij van! Ga er dus even lekker voor zitten, struin die pagina’s af en gooi je winkelmandje maar vol.

Mocht je nog wat inspiratie nodig hebben, dan hebben wij onze 10 favorieten uit de sale voor je klaarstaan. Happy shopping!

Je kunt via deze link naar Kixx-Online gaan

1. Bellerose

2. Finger In The Nose

3. Scotch Shrunk

4. Scotch R’Belle

5. Scotch R’Belle

6. Yporqué

7. Bellerose

8. Scotch R’Belle

9. BY-BAR

10. Molo

Klik hier om direct naar Kixx-Online te gaan

Wat is jouw favoriete item uit de sale?

Tags: , ,

Plaats een reactie