SARA LOU IN LÖTIEKIDS


Door: Danielle

Ik blijf na vorige week nog even in de nude-tinten. Zo shopte ik eind vorige week (online) weer een geweldig broekje van Lötiekids (zeg nou zelf hoe gaaf?!). Een terracotta-achtig gekleurd broekje met een stoere bike-print. Hoe gaaf en hip wil je het hebben?! In eerste instantie dacht ik, misschien is het niet helemaal Sara Lou’s kleur, maar het staat haar geweldig. Zeker met de juiste combi’s!

Het kekke merk komt uit Spanje en is verkrijgbaar via de webshop van Lötiekids. Zoveel moois voor jong en wat ouder. Daarnaast hebben ze ook gave newborn packs, een tip voor als je nog een gaaf kraamcadeautje nodig hebt 🙂 Een lust voor het oog, maar ook enorm aaibaar (zo noemde Jerr het al in haar blog over Juul).  En dat is het zeker. Ze hebben nog een geweldige collectie op voorraad die prachtig en betaalbaar is. Voor mij een walhalla, als fan van hippe basics.

Voor deze outfit heb ik het katoenen stretchbroekje gecombineerd met een roomkleurig basic t-shirt met een geweven print en daar overheen een ruig spijker giletje  (stone washed) afgezet met studs. Ik hoor graag wat jullie van de Lötiekids collectie vinden en natuurlijk van de outfit van Sara Lou?! Hopelijk heb ik jullie geïnspireerd voor de mooie zomerdagen! Speak to you all next week 🙂

Sara Lou in Lötiekids short
Lötiekids short
Lötiekids Sara Lou
Lötiekids short nude Sara Lou
Lötiekids short nude Sara Lou
Outfit Lötiekids

Outfit 2 Lötiekids

Net zo enthousiast als ik? Ga dan snel kijken bij Lötiekids!

 

 

Wat vind jij van dit merk?

Tags: ,

0 Reacties

  • door Tara
    Posted 11 juni 2013 17:03 0Likes

    Dat broekje is super leuk! Ik heb zojuist het broekje in een t-shirt vorm besteld, zoo leuk!!!

  • door Danielle
    Posted 11 juni 2013 17:58 0Likes

    Hi Tara, wat leuk om te horen! het is ook echt een topmerk. Dank voor je reactie!!

Plaats een reactie