SARA LOU IN SUPERTRASH


Door: Danielle

De musthaves van dit moment vliegen je dagelijks om de oren op Kindermodeblog.nl, zoals onder andere het neon colbert van SuperTrash – super gaaf! En ik heb nóg een musthave die ik graag met je wil delen. De super trendy Orlanda trenchcoat van  SuperTrash (met een fel roze neon binnen voering). Dit weekend was het er weer voor en Sara Lou is helemaal fan. In combinatie met een grote fel gekleurde sjaal (Zara), die matcht bij de omslag van de mouwen, is de look helemaal af!

De foto’s spreken dit keer voor zich. Ready for summer time….

ST4
ST5
ST2
ST3
ST1

Klik hier voor meer Supertrash Girls

Tags: , , , , ,

0 Reacties

  • door Sanne Ottens
    Posted 21 mei 2013 09:52 0Likes

    supercute

  • door Lonneke Huijbregts
    Posted 27 mei 2013 19:21 0Likes

    Wat een modelletje, heerlijk! Erg leuke outfit ook!

Plaats een reactie