SHOPPING MEISJES 14NOV2023

Hi again! Kindermodeblog stond de laatste tijd op een wel heel laag pitje. Beetje te druk met dePanterShop denk ik, haha. Maar kindermode blijft toch nog steeds een hele grote hobby van me, mode sowieso, maar voor de kids is het toch allemaal nog net even wat schattiger. En de hoge kosten voor de hosting van deze website lopen ook gewoon door, dus zonde om er dan helemaal niets meer mee te doen. Daarom zal ik weer wat vaker content plaatsen, hier op de site, maar vooral ook op het Instagram account van Kindermodeblog. Vandaag ben ik afgetrapt met deze shopping, heerlijk he al die leuke dingen!! Ik zal de shoppings kwa beeld ook doorplaatsen hier op Kindermodeblog en er zo nu en dan een klein gezellig stukje bij schrijven, maar voor de verkoopinfo houd ik het voorlopig alleen bij Insta. Linkjes invoeren kost nou eenmaal veel tijd, en die tijd heb ik er helaas op dit moment niet voor. Wie weet in de toekomst. Ik word er iig blij van en hoop jullie ook!
Liefs Frederiek, hieronder de linkjes naar mijn accounts:
Mijn persoonlijke insta //
Instagram van Kindermodeblog

Tags: , , ,

Plaats een reactie