20X WINTER KINDERJASSEN JONGENS

20X WINTERJASSEN JONGENS

Waar was de Hollandse zomer?! Anyway, dan maar door naar de winter ūüėČ Want zo langzaamaan komt die alweer dichterbij. In kindermodeland zoeken we graag een winterjas uit als het nog helemaal niet perse nodig is, maar de ervaring leert dat dit √©cht wel nodig is! Mits je tenminste de leukste kinderjas in de goeie maat wilt scoren voor je kind. Hoewel we er op Kindermodeblog een handje van hebben om de meisjes een beetje voor te trekken (ja sorry er is nou eenmaal zoooooveel meer leuks voor girls) trappen we dit seizoen af met de kinderjassen voor jongens! We hebben echt wel een hele toffe lijst samen gesteld, al zeggen we het zelf hahaha. Ook ons lijstje met favoriete meisjes kinderjassen ligt al op de plank hoor, nog heel eventjes geduld, dan zal die blog ook online gaan op Kindermodeblog. We zijn iig ook dit jaar weer opzoek gegaan voor jullie en hebben een aantal heeeeele gave winterjassen gevonden. Maar liefst 20 stuks! Heb je wat te kiezen ūüėČ We zijn nu al super nieuwsgierig naar wat je ervan vindt en welk jassie jou het “wow gevoel” geeft. Een jas is toch een kleding stuk dat je elke dag draagt, dat mag dus wel een wat duurder item zijn vinden wij. Net als schoenen, is een mooie jas toch ook wel wat een outfit echt style geeft! Krijg je al zin om te shoppen? Zit er wat voor je bij? We horen het natuurlijk graag, via onze Socials of onder dit bericht! Enneh…. fijne winter alvast!

#1 Puffer jack Tommy Hilfiger

#2 Lil’Atelier¬†

#3 Tumble “N Dry¬†

#4 Scotch & Soda 

#5 Zara teddy jack 

#6 Noppies 

#7 Tumble ‘N Dry

#8 Tommy Hilfiger

#9 Tumble “N Dry

#10 Mini Rodini

#11 Scotch & Soda

#12 Donsje Amsterdam

#13 Tumble “N Dry

#14 Tommy Hilfiger

#15 Scotch & Soda

#16 Jack & Jones

#17 The North Face

#18 Vingino

#19 Scotch & Soda

#20 Tumble “N Dry

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Plaats een reactie