KINDERKLEDING VOOR DE BOY!

Misschien komt het omdat Oliver weer hoognodig nieuwe kleertjes nodig heeft ( iets met een groeispurt ) maar ik was deze ochtend in de mood voor een jongens shopping. Ik heb een aantal onwijs toffe dingen gevonden, die je dus allemaal goed met elkaar kunt mixen en matchen. Het vest (nummertje 10) kun je leuk open dragen op de panter top (nummertje 3) en uiteraard gaat ook het shirtje van Bobo Choses erg lekker onder dit vest. En wat vinden jullie van die lila paarse All Stars trouwens? Ik zag ze en vond ze meteen hartstikke cool! Voor een jongen is paars misschien een twijfel achtig kleurtje, maar als je het combineert met lekker stoere (en baggy) items kan het prima! Stoere zwarte pet erbij, en je zoon ziet er hartstikke tof uit! Welke combinatie zou jij maken? Vertel het me, op Instagram kun je me vinden 😉 ( klik hier voor mijn Instagram account)

1. Trui Bobo Choses
2. Pet Repose Ams
3. Panter Top Maed for Mini
4. Broek CarlijnQ
5. Shirt Bobo Choses
6. Schoenen Pom D’Api
7. Schoenen Converse
8. Trui Bobo Choses
9. Broek I Dig Denim
10. Vest Sproet & Sprout

Welke items zijn jouw favoriet?

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie