6X BUDGET KINDERKLEDING JONGENS

6XBUDGET MUSTHAVES JONGENS

Vandaag op Kindermodeblog een budget musthaves lijstje voor jongens, maar veel van deze kinderkleding items zijn ook super gaaf voor meisjes!  Alle 6 de items met een leuk prijsje kun je direct in de kinderkleding kast van je zoon (of dochter dus) neerleggen….
Je zult zo zien, we hebben ook lekker roze items voor jongens gekozen! Bij Kindermodeblog vinden wij al heel lang dat roze ook gaaf is voor boys, en inmiddels zijn steeds meer mensen hier ook van overtuigd. Gelukkig! Roze is allang niet meer alleen voor meisjes, daarnaast vinden veel meiden een wat stoerdere look ook cool en geloof ons, die is juist ook te creëren met roze (echt hoor!!).
En naast het roze geweld, hebben we ook weer fijne dierenprintjes en een paar basic items die gewoon fijn zijn om mee te combineren! We zijn benieuwd welk item jij straks in de kast van je zoon of dochter hebt hangen, of misschien wel welke items? Veel shopplezier!

#1 Oversized sweatshirt – Lindex 

#2 Sweatpants – Lindex 

#3 Sweatshirt – Lindex 

#4 Low jeans met scheuren – Zara 

#5 Lage katoenen sneakers – Zara

#6 Long sleeve top – Lindex 

Tags: , , , ,

Plaats een reactie