COLOR EXPLOSIE SHOES SHOPPING

Bij Kindermodeblog zeggen wij altijd, een schoen maakt de outfit! Kies daarom altijd voor een schoen die niet alleen lekker zit én goed is voor de voetjes, maar die ook nog eens supercool is! Bij Shoesme hebben ze een toffe kinderschoenen collectie waar je uit de ruime selectie altijd wel iets leuks kunt vinden dat past bij de style van jouw zoon of dochter. Naast een rustig en sober kleurenpalet hebben ze ook kleurrijke modellen. Met een kleurrijk schoentje gaat jouw kind altijd vrolijk de deur uit! Wat wil je nog meer?! 🙂

1. Roze baby sneakers Shoesme
2. Dino sneakers Shoesme
3. Groene baby sneakers Shoesme
4. Roze sandalen Shoesme
5. Babyschoentjes bloemen Shoesme
6. Roze sneakers Shoesme
7. Blauwe sneakers Shoesme
8. Rode sneakers Shoesme
9. Roze sandalen Shoesme

Welk nummertje vind jij het leukst?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie