10x SHOESME SHOPPING

Bij Shoesme vind je altijd een toffe kinderschoen die je makkelijk kunt combineren. Zowel voor babies, jongens als meisjes! Wat ik zelf een erg lekker idee vind, bij de schoenen van Shoesme, is dat je er gewoon blindelings op kunt vertrouwen dat deze schoenen goed zijn voor de voeten van je kind! Soms dragen mijn kinderen ook schoenen van ketens (bijv. Zara) maar dan heb ik toch altijd een iets minder gerust gevoel. Helaas valt Doutzen nu met haar schoenmaat buiten de boot, maar Oliver kan gelukkig nog een paar jaartjes op Shoesme lopen. Ben ik blij mee! Goed voetbed, en tof schoentje. Hieronder 10 leuke exemplaren, en zoals je ziet, panter kan ook voor boys1 Welk van deze 10 spreekt jou het meeste aan? Leuk als je het laat weten!


1. Shoesme
2. Shoesme
3.Shoesme
4. Shoesme
5. Shoesme
6. Shoesme
7. Shoesme
8. Shoesme
9. Shoesme
10. Shoesme

Plaats een reactie