MEGA LEUKE OUTFIT VAN MARE!

Mare is een sportieve griet! Ze gaat al handstantend en radslagent door het leven. Wie heeft er nog meer zo’n dochter thuis? Extra belangrijk is dus voor haar dat een outfit lekker zit en dat ze zich er heerlijk in kan bewegen!! En tsja, het oog wil ook wat ūüėČ Dus als het √©n lekker zit √©n het ziet er leuk uit, dan teken ik ervoor. En Mare dus ook! Ze draagt de mega gave ” Recycle sweater” van Ammehoela. Ammehoela heeft bij mij een streepje voor. Want dit kindermode merk houdt zich graag positief bezig met duurzaamheid. Dit vertalen zij door in hun collectie.

Zoals ze zelf schijven op hun website:

Zoals we om onze kleine Ammehoela‚Äôs geven, geven we ook enorm veel om de mensen die betrokken zijn bij het maken van onze geweldige collecties. Wij werken dan ook met een GOTS, Global Organic Textile Standard, certificaat. Dit houdt in dat onze kleding voor minimaal uit 70% uit biologische vezels bestaat. Door de hele keten¬†– van het oogsten van de grondstoffen, via de maatschappelijk verantwoorde productie tot de etikettering,¬†verpakking¬†en distributie –¬†wordt voldaan aan de strenge standaard voor biologisch textiel. Deze wereldwijde standaard voorziet onder meer in gebruik van milieuvriendelijke chemicali√ęn en waterzuivering bij de fabrieken. Daarnaast voldoet de GOTS certificering aan de vereiste naleving van de sociale criteria bij de katoenteelt en de verwerking tot het product. Dat gaat om zaken als minimumloon, een verbod op kinderarbeid en een veilige en hygi√ęnische werkomgeving.

Is je kleine Ammehoela te groot geworden? Gooi de kleding dan niet weg! Geef de kleding dan aan een vriendje, neefje/nichtje, broertje/zusje of een goed doel
.

Even nog heel wat anders, ben je benieuwd hoe Mare d’r outfit is afgestyled op die van haar broertje? Klik dan even hier om die blog te zien!

Via deze link kun je de collectie van Ammehoela (én de trui van Mare!) met korting shoppen

Klik hier om Ammehoela te shoppen bij Kixx online

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie