LUBLUE | OUTFIT MARE


Jeetje! Deze outfit van Mare is toch om blij van de te worden?! Vrolijke en zomerse items in frisse en lichte kleuren. Een outfit waarin Mare heerlijk kan rond rennen en bewegen. De sweater die Mare draagt is van Benebene en komt uit de fijne Engelse webshop Lublue! De lichte mint kleur geeft een echte frisse look en de goudkleurige cijfers die op de sweater zitten zorgen voor een speelse touch! De trui voelt super zacht aan en zit dus erg comfortabel. Daarnaast is deze ook nog een unisex wat ‘m nóg leuker maakt ;)! Mare draagt haar sweater op een lichte destroy jeans van de Zara. Leuk detail aan deze jeans is de ”raw edge” aan de onderkant van de broekspijpen. Dit geeft het broekje een bohémien uitstraling en is helemaal hip deze zomer! Mare is ready for some fun! Enjoy!!

Je kunt de sweater shoppen via deze link

_MG_6365-81

_MG_6323-59

_MG_6363-79

_MG_6270-6

_MG_6330-66

_MG_6331-2_MG_6361-77

 

Klik hier om te shoppen bij Lublue

Wat vind jij van de sweater van Mare?

Foto’s door Maru Alvarez

 

Tags: , ,

Plaats een reactie