LUBLUE | OUTFIT MARE


Het weekend staat voor de deur! Time to shine bright and have some fun! Hebben jullie er ook zoveel zin in? Wie Kindermodeblog op de voet volgt weet dat wij al eens eerder verteld hebben over de metallic kindermode trend! Super hip en girly! Het glanzende materiaal geeft een outfit gelijk dat beetje extra! Mare haar legging is van Lublue en voldoet helemaal aan deze kindermode trend! Mare draagt de shiny legging met een fijn gebreide trui en een denim blouse, beide van de Zara. De denim stof van de blouse, die subtiel onder de trui vandaan piept, zorgt voor contrast door zowel de kleur als het materiaal. Een perfecte outfit om lekker in te spelen! Mare en haar broertje Rein zijn klaar voor een mooie dag! Have a lovely day!

Helaas is de zilveren legging de webshop van Lublue uitgevlogen, maar wees niet getreurd! Er is héél veel leuks te vinden in deze shop! Zeker even kijken dus! 🙂

Je kunt hier klikken om te shoppen bij Lublue

_63A9882

_63A0009

_63A0012

_63A9825

_63A9961

_63A9975

Klik hier om te shoppen bij Lublue

Wat vind jij van de outfit van Mare?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , ,

Plaats een reactie