ZÓ STYLE JE BROER EN ZUS

Vandaag wil ik het even met je hebben over ” Broer en zussen” mode. Kleed jij je kinderen wel eens in dezelfde style of outfit aan? Of is dat echt niks voor jou? Óf bewaar je dat soort mode tactieken alleen voor een bruiloft of familie feestje? Kan ook hoor! Anyway, je kunt het natuurlijk ook héél subtiel doen. Zodat het eigenlijk niemand opvalt, maar je dat onbewust toch ziet dat ze bij elkaar horen! Vandaag wil ik je dat graag laten zien met de outfits van broer en zus Mare en Rein. Hun outfits zijn op elkaar afgestyled omdat het kwa kleurbeeld goed bij elkaar past (groen en panter matched erg lekker) maar ook dragen ze beiden een witte trui en shirt, waardoor de look en feel erg in één lijn is. Staat leuk toch!!

Nu nog even snel alle outfits details met je delen! Rein draagt een shirt van Mini Rodini via LittleDepartmentStore, broek van Z8 via Kixx online en zijn blouse en schoenen zijn van Zara. Mare draagt een legging en schoenen van Zara, en haar trui is van Ammehoela via Kixx! Kraagje ook trouwens. Style jij jouw kindjes (indien van toepassing uiteraard) wel eens op elkaar af? Leuk als je dit laat weten aan Kindermodeblog!!

Via deze link kun je de collectie van Ammehoela shoppen bij Kixx

Klik hier om te shoppen bij Kixx online

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , , , ,

Plaats een reactie