LUBLUE | OUTFIT MARE

Het lekkere weer van de afgelopen week doet ons goed. Het warme zonnetje waar we steeds meer van kunnen genieten, echt te gek! Wat wij ook te gek vinden is deze sweater van Mare! Simpel, maar heel fris en vrolijk door de blauwe accentkleur! Ideaal te combineren en het hele seizoen door te dragen. Ook Mare is helemaal happy in haar sweater van EAAE die uit de onwijs hippe en superleuke webshop van Lublue komt! Echt een aanrader om eens even te gaan rondneuzen! De sweater voelt lekker zacht en soepel aan en Mare draagt ‘m op een denim shortje met printje van de Zara! Een eigenwijze en hippe look en samen met haar vriendinnetje Hanne is Mare ready for some fun!!

Pssssst! De sweater is er ook nog in een andere coole kleuren combinatie! Echt snel even een kijkje nemen in de shop dus 😉

Je kunt de sweater shoppen via deze link

_MG_6141-48

_MG_6029-11

_MG_6147-54

_MG_6024-6

_MG_6058-36

_MG_6173-80

Klik hier om te shoppen bij Lublue

Wat vind jij van deze sweater?

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , , , ,

Plaats een reactie