FEM IN NIEUWE COLLECTIE 4FUNKYFLAVOURS


FEM IN NIEUWE COLLECTIE 4FUNKYFLAVOURS

Door Sandra:

Ik kan mij niet meer inhouden houden nu al die mooie nieuwe collecties maar binnen blijven komen. Ik had mij voorgenomen om nog even te wachten, tot na onze zomervakantie, maar dat is dus niet gelukt! Het lijkt wel of ze ieder jaar vroeger zijn met de nieuwe collecties.

Via Kindermodeblog kwam ik bij een heel leuk merk terecht dat ik nog niet kende. Het kinderkleding merk “4funkyflavours” en dit te gekke merk heeft een nieuwe wintercollectie die ik niet kon weerstaan.

Ik scoorde voor Fem deze leuke en zachte gestreepte trui. De trui wordt nu natuurlijk nog niet gedragen met deze temperaturen, maar voor als het straks wat frisser is 😉 En zoals Fem gelijk al zei; voor de wintersport he mama!

Fem draagt de trui met een panterprint kraagje van Crush-DNM en een rok met gouden sterren van Stella mccartney. Deze rok is van haar zus geweest en komt uit een oudere collectie. Ideaal als je kleding zo kan doorschuiven.

Wat vinden jullie van Fem haar outfit? En kennen jullie dit merk al?

Je kunt de trui hier shoppen bij 4funkyflavours

Je kunt de trui hier shoppen bij 4funkyflavours

Wat vind jij van Fem haar outfit? Ook een combi voor jouw meisje?

 

Tags: , ,

Plaats een reactie