NIEUWE COLLECTIE MANGO


Shoppen bij de Mango is altijd een feestje. De prijsjes zijn leuk en de kleding altijd hartstikke cool en trendy. Daarom zijn wij er altijd als de kippen bij als de eerste items van de nieuwe collectie van Mango online komen. Ook voor komend voorjaar stelt Mango absoluut niet teleur, want de nieuwe collectie is weer te gek. Mooie basics, stoere details en prachtige pasteltinten te over. Aangevuld met een aantal te gekke denim items (zoals de stoere denim blouse hieronder). Wij kunnen eigenlijk niet echt een favoriet aanwijzen, maar hieronder vind je onze vijf favoriete looks uit de nieuwe collectie. Welke vind jij het leukst?

Via deze link bekijk je nog meer nieuws van Mango

63063526_TO-99999999_01

mango 1

mango 2 mango 3 mango 4

Klik hier om direct bij Mango te shoppen

Wat vind jij van de nieuwe collectie?

 

Tags: ,

Plaats een reactie