NIEUWE COLLECTIE PICNIK BARCELONA


Picnik Barcelona! Een superleuk kinderkleding merk uit Barcelona! Vanaf het eerste moment dat we Picnik zagen was het liefde op het eerste gezicht. De mooie kleuren, gave printjes en zachte stoffen laten ons modehartje sneller kloppen. En ook de nieuwe zomercollectie is weer te gek. Zoals we van Picnik gewend zijn zien we weer een aantal te gekke grafische prints, maar er zitten deze keer ook leuke tekst opdrukken tussen zoals op de gele sweater hieronder. It’s sunny, let’s Picnik! Wat vind jij van de nieuwe collectie?

Je kunt de nieuwe collectie van Picnik Barcelona shoppen via deze link 

Picnik Barcelona BT-008-615x800 L-069-615x800 SW-118-615x800 TNC-96-615x800

Je kunt de nieuwe collectie van Picnik Barcelona shoppen via deze link

Wat vind jij van Picnik? 

Tags: , ,