GELANCEERD: NIEUWE COLLECTIE 4FUNKYFLAVOURS


GELANCEERD: NIEUWE COLLECTIE 4FUNKYFLAVOURS

Ha! Ja ga er even lekker rustig voor zitten – sowieso een goed idee met de hittegolf momenteel ūüėČ – want vanavond tippen we je heel graag de nieuwe wintercollectie van het Nederlandse kinderkleding merk 4funkyflavours! En hoewel de mussen momenteel dus van het dak vallen m√≥et je deze nieuwe collectie gewoon even zien. Lees en kijk je mee? Doen!

4funkyflavours, heeft te gekke kinder- en babykleding – je shopt er ook voor jezelf of manlief trouwens – met eveneens te gekke prints. En dat niet alleen, ook de kwaliteit van dit kinderkleding merk is top. Toch altijd fijn om te weten dat het na veel wassen en dragen ook nog mooi blijft. Ook dit seizoen is de collectie -zoals de naam van het merk al doet vermoeden- verdeeld is 4 ‘flavours’. Parijs, Hong Kong, Buenos Aires en Veneti√ę zijn de inspiratie bronnen voor de nieuwe wintercollectie.¬†4 totaal verschillende, maar prachtige wereldsteden. En dat is terug te zien in de nieuwe collectie.

Iedere stad en flavour heeft zijn eigen kleuren, prints, materialen, maar Рnu komt het Рallemaal wel heel goed met elkaar en zeker ook andere kinderkleding merken te combineren. Want zeg eerlijk, dat is toch wel een must nietwaar? Venice en Hong Kong zijn de eerste twee drops die vandaag zijn gelanceerd. We zien mooie donkere tinten als blauw, groen en oranje accenten. Wij krijgen al zin in het najaar Рoké, bijna dan РDe andere 2 flavours Parijs en Buenos Aires worden in September gelanceerd en wij kunnen vast zeggen, die zien er ook hebberig-makend uit!

Genoeg gezegd. Hoogste tijd om snel naar de webshop van 4funkyflavours te gaan en de hele collectie te bekijken. De komende dagen staan alle items online. Laat je weten welke flavour (Venice of Hong Hong) jij het leukste vindt? En welke items?

 Psssst, stay tuned for more! Later deze week laten we je zien hoe wij de nieuwe collectie met andere kinderkleding merken combineren. 

Klik hier om naar de website van 4funkyflavours te gaan

Klik hier om naar de website van 4funkyflavours te gaan

Tags: , ,

Plaats een reactie