ESPRIT | DE NIEUWE KINDERKLEDING COLLECTIE


Beach time! De nieuwe kinderkleding collectie van Esprit is gelanceerd! Bij deze zomerse collectie neemt Esprit je mee tijdens een rondreis door het zonnige Californië. De eerste stop tijdens de rondreis is Bolinas Bay. Een prachtig wit strand, hoge palmbomen en surfende mensen. Zie je het al voor je? Plof neer op het strand terwijl je kids lekker spelen in het zand in hun nieuwe outfits van Esprit. Warme temperaturen en een helderblauwe oceaan: wij kunnen niet wachten!

De kinderkleding collectie van Esprit brengt je in de zomerstemming met felle kleuren en leuke prints. We zien veel knalkleuren zoals blauw en rood, maar ook mooie zachte kleuren als roze, grijs en wit komen voorbij. Het leuke aan de collectie is dat veel kledingstukken een zomerse tekst of print hebben. Een gestreept t-shirt, een rode jeans of een gestippelde rok: er zijn genoeg toffe kledingstukken te vinden! Naast alle nieuwe kleuren en prints zijn de oude vertrouwde items met het Esprit logo ook nog steeds te verkrijgen in de nieuwe collectie. Er zijn dus meer dan genoeg items om te shoppen voor jouw zoon of dochter.

De kinderkleding collectie geeft je een heerlijk vakantiegevoel! Bij het zien van de kleurrijke items worden wij meteen vrolijk. Was het maar alvast zomer! Wat vind jij van deze nieuwe kinderkleding collectie van Esprit? En welke items zou jij wel willen hebben?

Klik hier om de nieuwe collectie van Esprit direct te shoppen
Schermafbeelding 2017-02-09 om 09.13.23

Schermafbeelding 2017-02-09 om 11.05.38 Schermafbeelding 2017-02-09 om 11.06.02 Schermafbeelding 2017-02-09 om 11.06.24 Schermafbeelding 2017-02-09 om 09.13.37

Tags: , ,

Plaats een reactie