ELLE IN NIEUWE COLLECTIE 4FUNKYFLAVOURS

ELLE IN NIEUWE COLLECTIE 4FUNKYFLAVOURS

Hebben jullie al veel nieuwe collectie geshopt? En zo ja, ben je ook al lekker aan het mix & matchen met ‘nieuwe & oude’ collecties? Want eerlijk is eerlijk, het liefst trek je die nieuwe kledingstukken méteen aan. Maar ja, met deze temperaturen is een gehele winteroutfit nog iets teveel van het goede… 😉

Daarom laten we je vandaag alvast graag de gave mix & match outfit van Elle zien! De eye-catcher trui – mega zacht, fluffly en om helemaal in weg te kruipen! – komt uit de nieuwe wintercollectie van 4funkyflavours en is echt zo’n item waar je veel plezier van gaat hebben dit najaar. Het grote voordeel is trouwens dat ‘ie niet kriebelt. Pluspunt! Terug naar de outfit van Elle, want gecombineerd met een short, maak je de outfit gelijk weer draagbaar voor deze tijd van het jaar. Oké, misschien niet het weer van de afgelopen twee weken 😉 Maar wanneer het zo rond een graad of 20 is, of je een dagje weggaat op een water een perfecte combi. En de kleuren combi, daar worden wij ook heel blij van. Wat jij?

Elle is ready to go! Wat vind jij van deze combi? En de trui? Leuk als je het in een reactie laat weten!

Je shopt de trui hier bij 4funkyflavours in de webshop

Je shopt de trui hier bij 4funkyflavours

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Meer nieuwe outfit inspiratie vind je hier

FREE’S TOP 25 KINDERKLEDING MERKEN OP EEN RIJ

Tags: , ,

Plaats een reactie