JORIS IN NIEUWE COLLECTIE BOBO CHOSES!


 

Door Ella:

Ook hier in het noorden is de zomervakantie eindelijk begonnen! Ondanks dat het nog even duurt voordat we met z’n drietjes vakantie hebben, vind ik het toch echt wel erg fijn dat Joris wat meer thuis is bij mij. Hij gaat natuurlijk alleen nog maar naar de peuterschool en dat is maar 2x 3 uur per week, maar toch heb ik het gevoel dat hij er zelf ook wel weer aan toe was om meer thuis te zijn.

We zijn ook echt van plan ondanks dat het nog een tijdje duurt voor we echt weg gaan om Joris toch echt een vakantiegevoel te geven. We zijn inmiddels naar een leuk festivalletje geweest waar van alles voor kindjes te doen was en zijn ook al lekker naar het strand geweest waar we heerlijk hebben gezwommen! Op de planning staat zeker nog de speeltuin en vliegtuigen kijken op het vliegveld. Mocht je nog meer leuke tips hebben voor peuteruitjes hoor ik het graag!

Ondanks het heerlijk warme zomerweer ben ik ook al stiekem kleding van de nieuwe collectie voor de herfst bij elkaar aan het verzamelen. Toen ik deze trui van Bobo Choses zag wist ik zeker dat Joris deze helemaal geweldig zou vinden. Zoals ik al eerder heb verteld is Joris dol op auto’s en dan is dit natuurlijk de ideale trui voor hem!

Hij was er zo blij mee dat hij hem direct wilde passen en het ons daarna echt moeite kost om hem ervan te overtuigen dat de trui nu nog echt te warm was om de hele dag aan te houden. Als je wilt zien hoe enthousiast Joris over zijn nieuwe trui was, kijk dan even op mijn Instagram (@ella_stol), heb er een filmpje van gemaakt, deze staat op mijn highlights.

Ik heb de trui dit keer zomers gecombineerd. Het broekje is hier op Kindermodeblog al eerder voorbij gekomen. Hij is eigenlijk is van de meisjes collectie van de Zara maar kan dus ook heel goed bij jongetjes! Natuurlijk eronder weer onze favoriete All Stars!

Wat vinden jullie ervan?

Je shopt de sweater van Bobo Choses hier

FREE’S TOP 25 FAVORIETE KINDERKLEDING MERKEN – CHECK ZE HIER!

Je shopt de sweater van Bobo Choses hier

Heb jij al veel nieuwe collectie geshopt? En wat vind jij van de nieuwe collectie van Bobo Choses?

Tags: , ,

Plaats een reactie