BOBO CHOSES LANCEERT NIEUWE COLLECTIE!


BOBO CHOSES LANCEERT NIEUWE COLLECTIE!

Als we het over all time favourites van Kindermodeblog hebben, dan denken we aan kinderkleding merken als bijvoorbeeld Mini Rodini, Gardner and the Gang en Iglo + Indi. Maar natuurlijk ook Bobo Choses! Al vanaf dag één zijn we ontzettend fan van iedere collectie waar dit Mediterraanse pareltje mee op de proppen komt. De stofjes, de printjes en kleuren combinaties, ieder seizoen komen ze weer met iets unieks op de proppen. Een tikkeltje out of the box en altijd met een verhaal. Dit najaar is de collectie ook weer om van te smullen.

De Happysads
De nieuwe AW18 campagne heet de ‘Happysads’, en het draait allemaal om contrasten en tegenstellingen. Het verhaal achter de collectie van dit jaar gaat over een band (de Happysads) die muziek maken over de gevoelens van kinderen die soms als een rollercoaster zijn en hoe kids hiermee omgaan. Van blij tot verdrietig en van boos tot verliefd; kinderen weten soms niet eens hoe een bepaalde emotie heet, maar drukken ze natuurlijk wel uit. Precies dat uitdrukken van emoties is waar de nieuwe collectie van Bobo Choses om draait.

Tegenstellingen
Er zijn maar liefst 300 (!) nieuwe styles te vinden bij Bobo Choses! En allemaal in het teken van tegenstellingen. Zo is er een super toffe print met auto’s die in twee richtingen tegelijk rijden, of een gekke dierenprint met een pigphant (half varken – half olifant). Ook in de kleuren zien we lekker veel contrast, zoals bijvoorbeeld klassiek rood vs. zwart en mooie herfstkleuren als donkerbruin, donkerblauw en donkergroen. De collectie heeft dit jaar ook een Brits tintje. Dit zie je vooral terug in de vormen en de toffe tartan print die op verschillende items terug komt.

Quirky & out of the box 
Zoals we gewend zijn van Bobo Choses is de nieuwe collectie dus weer heerlijk quirky, lekker gek en tegelijkertijd prachtig. We love it! De nieuwe collectie is vandaag gelanceerd en wij kunnen (ondanks het prachtige weer) nu al niet wachten om alvast eens even lekker te shoppen voor de herfst! Welke items zie jij jouw kids wel in lopen straks?

Je kunt de nieuwe collectie van Bobo Choses  hier bekijken én natuurlijk shoppen

Je kunt de nieuwe collectie van Bobo Choses  hier bekijken én natuurlijk shoppen

Wat vind jij van de nieuwe collectie van Bobo Choses? En welke items uit de nieuwe collectie vind jij het allerleukste?

Tags: , , ,

1 Reactie

Plaats een reactie