3X NIEUWE COLLECTIES GELANCEERD!


3X NIEUWE KINDERKLEDING COLLECTIES GELANCEERD!

Het moment is daar! Jij ligt hoogstwaarschijnlijk lekker ergens aan het zwembad of op het strand te genieten van je gezin, het lekkere weer, het niks moeten en tegelijkertijd worden de eerste wintercollecties uitgeleverd! En dan begint het (stiekem) toch wel te kragen en komt er toch een klein beetje ‘moeten’ naar boven… Ja, herken jij jezelf hier ook in? Dat je tóch even wilt kijken wat voor een waanzinnige nieuwe kinderkleding collecties er zijn. Wat de nieuwe trends, kleuren en musthaves zijn? Wij snappen het wel! En om het je in je welverdiende vakantie net even wat makkelijker te maken zetten wij 3 kinderkleding merken die deze week zijn gelanceerd voor je op een rij!

Welke is jouw favoriet? Happy shopping 😉

1.BangBang Copenhagen – Als we het hebben over een van onze favorieten, dan hoort Bang Bang CPH zeker in dat rijtje thuis. Het Deense kinderkleding merk zit vol fun, kleur en opvallende details. En bij het zien van de nieuwe wintercollectie worden wij razend enthousiast! Monkey Business is een collectie die je snel moet gaan bekijken.

2.Bobo Choses – De stofjes, de printjes en kleuren combinaties de nieuwe wintercollectie van het Spaanse kinderkleding merk Bobo Choses is weer waanzinnig! De ‘happysads’ collecties staat in het tegen van contrasten en tegenstellingen. Want zoals we gewend zijn van dit gave kinderkleding merk is dat er altijd een boodschap achter de collectie zit. Check snel de hele collectie.

3. CarlijnQ – De nieuwe wintercollectie van het Nederlandse kinderkleding label CarlijnQ heet ‘Little Kingdom’ en staat in het teken van ‘play and preform’ Ridders, kikkers en een heleboel andere gave prints en kleuren combinaties zien we voorbij komen. Heb jij de nieuwe collectie al gezien?

Welke van deze 3 kinderkleding merken vind jij het leukste? En naar welke nieuwe collectie kijk jij het meeste uit?

Meer kinderkleding outfit inspiratie vind je hier 

Tags: , , , , , , ,

Plaats een reactie