NIEUWE COLLECTIE BOBO CHOSES 2011-12


De foto’s van de nieuwe collectie van Bobo Choses staan online en die moet ik met je delen! Ik kan niet precies uitleggen waarom ik Bobo Choses zó leuk vind, maar ik krijg er gewoon een heel warm gevoel van. Het is denk ik de combi van de prints die ze gebruiken, het kleurgebruik en toch de eenvoud. Van de truien en het groene uilenpak word ik het hebberigst 🙂 Ik vind trouwens die suede laarsjes ook superleuk…’ns even achterhalen waar die vandaan komen. Ik ben heel benieuwd naar de rest van de Bobo Choses collectie. Wat vind jij van dit merk?

Wil je meer zien? Ga dan naar de website van Bobo Choses.

Tags: , ,

0 Reacties

 • door Roos
  Posted 31 juli 2011 22:32 0Likes

  Het ziet er goed uit allemaal. Weer mooie basickleuren die makkelijk te combineren zijn met wat fellere kleuren. En ik ben het met je eens, de laarsjes zijn erg cool! 🙂

 • door celine
  Posted 2 augustus 2011 14:21 0Likes

  De nieuwe wintercollectie van Bobochoses binnen enkele dagen online bij http://www.littlefashionaddict.com

 • door Diana ten Broeke
  Posted 20 september 2011 10:09 0Likes

  Wat een SUPERGAAF merk zeg!!!
  Leuk dat ze ook voor de jongetjes wat apartere spulletjes hebben… 😉 Word ik helemaal vrolijk van!
  Ik neem aan dat het uilenpakje en het army groene jonggingbroekje voor jongetjes is??? Ik kan zo even niet zo goed zien wat er op het joggingbroekje zit… Jullie???

  • door Free
   Posted 20 september 2011 16:02 0Likes

   Jaaa, wat een leuk merk he?! Wij zijn er ook hélemaal weg van. Uhm, eigenlijk is het zo dat heel veel van items van bobo choses uni zijn, maar met de dingen die jij noemt zit je bij een jongen altijd goed! De trui die Sofie aanheeft op de foto van vandaag, laat bobo choses bij een jongen aan zien. Dus kan bij allebei….Nou, shopze!! Groetjes Free

Plaats een reactie