NIEUWE COLLECTIE BOBO CHOSES


Yesss! Eindelijk is het zo ver en mogen we jullie de nieuwe Spring/Summer collectie van Bobo Choses laten zien! De campagne ziet er mega tof en fris uit. We hadden natuurlijk al een klein voorproefje gehad op de beurzen en nu is het eindelijk tijd om ons enthousiasme met jullie te delen! De nieuwe collectie van Bobo Choses heet ‘Der Blaue Reiter’ en is geïnspireerd op moderne kunst. De collectie is één groot feest van vrolijke kleuren en schilderachtige printjes! Van Picasso tot Matisse en van brutale stillevens tot meer abstracte kunst, we zien van alles voorbij komen in de nieuwe Bobo Choses collectie. Het kleurenpalet is vrolijk, maar toch zacht met kleurtjes die variëren van perzik roze tot zacht geel. Nog een leuk nieuwtje dit seizoen, Bobo heeft in samenwerking met drie andere merkjes een aantal exclusieve breisels, coole zonnebrillen en zelfs te gekke sneakers toegevoegd aan de collectie! Is ‘t al zomer? Wij kunnen niet wachten tot we er lekker op los mogen combineren met alle nieuwe Bobo items! Wat vinden jullie van de nieuwe collectie?

Wil jij Bobo Choses als eerste shoppen? Ga dan naar één van de stenen winkels met dit geweldige merk in hun shop. Online kan de collectie vanaf 19 januari besteld worden. Nog even geduld dus 😉

BOBO_SS16_2 BOBO_SS16_5 BOBO_SS16_3 BOBO_SS16_4 BOBO_SS16_7 BOBO_SS16_10 BOBO_SS16_11 BOBO_SS16_13 BOBO_SS16_12 BOBO_SS16_14 BOBO_SS16_20 BOBO_SS16_21 BOBO_SS16_15 BOBO_SS16_19

 

 

Klik hier om direct naar Bobo Choses te gaan

Wat vinden jullie van de SS ’16 collectie?

Tags: ,

Plaats een reactie