NIEUWE BLOGGER ALISON EN BABY JUNES!


NIEUWE BLOGGER ALISON EN BABY JUNES!

Allereerst wat een eer om 1x in de week te mogen bloggen voor zoveel mama’s & misschien papa’s??

Ik zal me even voorstellen mijn naam is Alison Bakker, 25 jaar oud en momenteel woonachtig in Rotterdam. Super trotse mama van onze dochter Junes (Djuuns) die deze wereld op 23 oktober 2017 een stukje mooier maakte! Dit meisje is werkelijk waar de leukste! Uhh ja oké soms misschien niet, maar zodra ze je aankijkt met dat super eigenwijze knappe snoetje.. maakt je hart een sprongetje & denk je WAUW dit is echt het mooiste wat er bestaat! Dat de liefde tussen Sonny en mij zo heeft mogen uitpakken. De liefde is werkelijkheid geworden.

Sinds mijn 15e is mijn liefde voor fashion ontstaan. Vervolgens ben ik dan ook gestart met een opleiding in Amsterdam op de modevakschool. Eenmaal dat afgerond en een aantal leuke stages en ervaring verder heb ik nog 2 jaar lang de sales opleiding gevolgd. Mijn eerste echte baantje was daarna ook in een boetiek, best spannend als jong meisje! Die periode heeft mij als persoon echt heel erg goed gedaan. Je zelfvertrouwen krijgt een enorme boost als je de mensen blij de deur uit ziet lopen. Inmiddels heb ik 4 jaar lang in de kindermode gewerkt als verkoopadviseur. Ook kreeg ik daar de kans om de styling te doen voor de fotografie wat uiteindelijk in het jaarlijkse magazine kwam.

Junes gaat dan ook gestyled door het leven als een kleine minifashionista, haar mama ook, tenminste probeert ze… Want als full time mama kan dat nog best een lastige opgaven zijn!

Ik houd van verschillende stylen, mijn inspiratie haal ik grotendeels van social media af voor mezelf maar vooral voor de kleine schat! 8 maanden oud en dan puilt je kledingkast al zo enorm uit. Dat krijg je als je mama het liefste je 3x op een dag je kleding wilt switchen! Okeee gaat misschien wel een beetje ver, maar toch.. die kleine schattige kleertjes daar kan je toch geen nee tegen zeggen. En toch vind ik stiekem baby’s het aller aller leukste in hun rompertje! Verder is Junes echt geen meisjes meisje maar een tikkeltje eigenwijs. Ik persoonlijk houd van clean maar toch een tikkeltje stoer. Soms sta ik wel een half uur voor Junes haar kast. Ik zweer echt bij de Zara, meerdere favo merkjes zijn onder andere: Maed for mini, Sproet & sprout, Donsje Amsterdam, Little indian, Tumble ’N Dry, House of Jamie, Ammehoela.

Elke dag probeer ik zeker wel een uurtje te wandelen met Junes. De ene dag naar het park hier om de hoek, en de andere dag lekker even naar de stad! Afgelopen dagen was het zo mooi weer dat ik Junes in het park tussen de bloemetjes heb geplant en wat shots heb kunnen doen! Het resultaat vind je hieronder.

Ik hoop dat ik jullie hier als jonge mama kan inspireren & een leuk kijkje in ons leven kan geven!

Veel liefs & hopelijk tot ziens.

-xxx- Alison & Junes
Je volgt Alison hier op instagram

Je shopt het jurkje hier bij Zara in de sale

Je shopt het jurkje hier bij Zara in de sale

Meer babykleding inspiratie vind je hier

1 Reactie

  • door Rober Bakker
    Posted 7 juli 2018 04:35 0Likes

    Super leuk lieverds mooi gemaakt en verteld ,Opa

Plaats een reactie