TUMBLE ‘N DRY | NIEUWE BABY COLLECTIE


De nieuwe collectie van Tumble ‘n Dry is er zeker een om te onthouden! Een heleboel hebberigmakende items voor jongens en meisjes, maar bij Tumble ‘N Dry shop je ook voor je baby boy of girl de allerliefste en leukste items. Daar worden we toch allemaal blij van? De baby collectie voor meisjes is een echte aanrader voor de liefhebbers van roze en frisse kleuren als peach en oranje. Lekker girly dus! Maar ook als het van jou allemaal niet té zoet hoeft zijn er genoeg andere items om uit te kiezen. Kies voor basiskleuren als zwart, wit en grijs met een leuke print of tekst erop.

Voor de kleine jongens hebben we ook hele toffe items gespot bij Tumble ‘n Dry. De nieuwe collectie is lekker vrolijk met opvallende kleuren en superleuk om als cadeau te geven of krijgen! Welke items staan op jouw verlanglijstje?

Wij zijn fan van de nieuwe baby collectie van Tumble ‘n Dry! Zijn jullie ook zo enthousiast?

Je kunt hier de baby collectie van Tumble ‘n Dry shoppen

Allawah_Girls_ZERO_PA_-_Full_4010700085_WHITE_TND_online_store_4 Burl_Boys_ZERO_SW_-_LSL_3080100205_LGREY_TND_online_store_4 Clark_island_Girls_ZERO_PA_-_F_4011200039_LGREY_TND_online_store_4 Bankstown_Boys_ZERO_PA_-_Full_3010700011_BLSEA_TND_online_store_4

Klik hier om de baby collectie van Tumble ‘n Dry shoppen

Tags: , ,

Plaats een reactie