ISE IN ZOMERTOP VAN BOBO CHOSES


ISE IN ZOMERTOP VAN BOBO CHOSES

Door Joyce:

Yes! Summer is here!!
Wij mochten een weekend in een vakantiehuisje aan het water verblijven. Met een prachtige sloep erbij. Oh wat is dat genieten. We vinden het heerlijk om te varen en Ise vind het prachtig om voor kapitein te spelen. Wanneer we op het meer zijn mag zij even varen (lees: rondjes, want ze houd haar stuur naar één kant;)) . Ze heeft dan een glimlach van oor tot oor en kijkt ver voor zich uit als een echte kapitein. Ze vaart met zoveel enthousiasme en met de grootste praatjes. ´Ise heeft een goed idee´, zegt ze dan. ´Eerst Ise even varen..en dan nog een keer Ise´. Fantastisch plan toch?

Volg Kindermodeblog ook op Instagram

Ze kan eindelijk haar nieuwe top van Bobo Choses aan. Hij is nog bij een enkele shops te krijgen, maar ik moet hem delen. Ik heb hem sinds januari al in de kast hangen. Hij was echt nog te groot. Ik denk telkens dat ze heel hard groeit, maar dat valt allemaal wel mee. Het duurde lang voor ze hem echt aan kon. Gelukkig begint de echte zomer nu pas dus kan ze hem lekker aan!

Ik kocht hem samen met de rode rok met zwarte stippen van Bobo. Ik was op slag verliefd op dat setje. Weken zat ik op mijn telefoon weg te dromen als ik de foto zag. Typisch weer zo’n momentje dat je jezelf afvraagt of je wel goed snik bent. Anyway, de rok was te breed en te lang voor haar, dus mijn lieve buurvrouw heeft die ingenomen. Ik merk alleen dat lange rokken echt bestemd zijn, althans hier dan, voor de bezoekjes aan verjaardagen etc. Niet om lekker in te spelen. Houden jullie daar rekening mee?

Dus voor nu een lekker kort spijkerbroekje eronder en haar gympen. De top heeft prachtige details, de ruches, de knoopjes en natuurlijk dat schattige banaantje. Één en al liefde, je hoort het al.
Op naar nog heel veel zomerdagen!

Je kunt de top in de sale shoppen via deze link

Je shopt de top van Bobo Choses via deze link in de sale

Bekijk hier ook de budget zomerjurk van Ise

Dit jasje dus. Loveeeeee it! ? #Billieblush #Kindermodeblog #KidsStylist

Een bericht gedeeld door Frederieke Wieberdink (@kindermodeblog) op

Tags: , ,

Plaats een reactie