WANNAHAVE DAYS BIJ WEHKAMP!


WANNAHAVE DAYS BIJ WEHKAMP!

Hebben jullie ook zo ontzettend genoten van het weekend? Wát was/is het heerlijk weer en wat is het weekend weer voorbij gevlogen. Of ligt dat aan ons? Anyway, we sluiten ‘m af met een hele fijne shoptip! Als dat geen goed nieuws is op de zondagavond weten wij het ook niet meer. Vandaag zijn namelijk de Wannahave Days gestart bij wehkamp en shop je de leukste ‘wannahaves’ met een hele fijne korting. 5 dagen lang super aanbiedingen die je gewoonweg niet wilt missen.

En omdat wij de beroerdste niet zijn hebben wij alvast een top 10 van onze kinderkleding favorieten bij elkaar geshopt. Iemand moet het harde werk doen 😉 Voor jongens en meiden en van klein tot groot. Deze 10 toppers springen er voor ons helemaal uit, al hadden we er ook prima een top 20 van kunnen maken, of 30… Je snapt het, er is heel veel leuks en genoeg keuze om helemaal los te gaan.

En dat laat je je geen twee keer zeggen toch? De zomervakantie gaat bijna van start dus dit is hét moment om je slag te slaan (met een goed excuus) en de leukste last minute zomeritems te shoppen. Heel benieuwd ook welke nummertjes er voor jou helemaal uitspringen. Of spot jij misschien wel een kinderkleding item dat wij over het hoofd gezien hebben? Laat het ons zéker even weten! En deel deze shoptip vooral ook met je vriendinnen die hier heel blij van worden. Check de Whats-app share button onderaan deze blog. Appeltje eitje!

Genoeg gezegd! Neem snel een kijkje op de website van wehkamp om alle wannahaves te bekijken. Happy shopping 🙂

Klik hier om alle kinderkleding wannahaves te bekijken

1.Babysteps

2.America Today

3.Tumble ‘N Dry

4.Scotch R’belle

5.Scotch & Soda

6. Tumble ‘n Dry

7. America Today

8. Tumble N Dry

9. Koeka

10. Scotch & Soda

 

Tags:

Plaats een reactie