WILD & GORGEOUS BIJ LABELS FOR LITTLE ONES


WILD & GORGEOUS BIJ LABELS FOR LITTLE ONES

Even geleden tipten wij jullie de prachtige én nieuwe webshop Labels for Little Ones. Check ‘m hier als je deze blog gemist hebt. Naast een hele fijne service is het leukste aan deze webshop dat je hier net weer even andere kinderkleding merken kunt shoppen. En daar vertellen we je vandaag graag wat meer over, want 1 van die merken in het Engelse kinderkleding merk Wild & Gorgeous. Ken jij het het al?

Van origine is Wild & Gorgeous een kledingmerk voor meisjes, maar in 2016 is hier de jongens collectie aan toegevoegd. Het kinderkleding merk, te shoppen bij Labels for Little Ones, heeft een klassieke basis met een fashionable twist en hier en daar een stoere knipoog. Zachte kleurtinten worden deze zomer afgewisseld met echte knal kleuren. Lichte en luchtige stoffen om heerlijk in te zwieren en draaien. Hoe leuk is bijvoorbeeld deze jurk voor op vakantie deze zomer? Of dit stoere jasje voor je zoon? Wij zien het al voor ons.

Dit kinderkleding merk is ook zeker een aanrader wanneer je op zoek bent naar een mooi item voor een feestelijke gelegenheden. Tip. En er is nog meer leuks! De sale in de webshop van Labels for Little ones is gestart en de collectie van Wild & Gorgeous shop je nu met 30% korting. Daar worden we vrolijk van niet waar?

Heel benieuwd of jij dit kinderkleding merk al kent? Laat je het weten in een reactie onder deze blog? En  vergeet deze fijne sale tip niet te delen met je vriendinnen. Hoe? Klik op de roze Whats-app share button onderaan deze blog.

Klik hier om de collectie van Wild & Gorgeous bij Labels for Little Ones te shoppen

Klik hier om direct bij Labels for Little Ones te shoppen

Lees ook: De waanzinnige zomerjurk van Jaelyn

1 Reactie

  • door Linda
    Posted 29 juni 2018 07:33 0Likes

    Wat een gaaf merk! Super leuk!!

Plaats een reactie