DEZE JAS WIL JE ZIEN EN HEBBEN!

DEZE JAS WIL JE ZIEN EN HEBBEN!

Het zal niet ontgaan zijn, de zomer is begonnen en daarbij is de sale ook nog eens losgebarsten! Beiden om heel vrolijk van te worden vind je ook niet? De sale tips √©n zomeroutfit inspiratie vliegen je hier op Kindermodeblog dan ook om de oren ūüėČ En we gaan gewoon nog even door… Want vandaag delen wij graag deze outfit van Hanne met je!

Eentje om -wat ons betreft- ook heel vrolijk van te worden. Heb je het jasje al gezien? En dan boelen we eigenlijk de mouwen. Te gek toch? Die maken dit jasje toch gewoon helemaal. En je kunt ‘m combineren zoals jij het wil. Klassiek, over een jurkje voor bijvoorbeeld een feestelijke gelegenheid. Of zoals Hanne juist op een stoere jeans voor een meer casual look. Het jasje is van het Franse kinderkleding merk Billieblush -aanrader wel dit kinderkleding merk – en je shopt ‘m nu dus heel voordelig in de sale.

1 ding is zeker, met deze topper trek je iedere outfit naar een hoger niveau. En ondanks de opvallende details is ‘ie wat ons betreft heel tijdloos door de rustige kleurtonen en het materiaal. Dus ook in het najaar nog goed door te dragen.¬†Is dit jasje ook iets voor jouw dochter? En hoe zou jij ‘m combineren? Klassiek of juist lekker in een mix & match met verschillende kleuren en stijlen?

 1. Jas Billieblush
 2. Top Zara
 3. Jeans Zara

 1. Jas Billieblush
 2. Top Zara
 3. Jeans Zara

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , ,

1 Reactie

 • door Linda
  Posted 29 juni 2018 20:52 0Likes

  Super leuke originele combi!! Wauw!

Plaats een reactie