BOBO CHOSES ZOMERCOLLECTIE


Bobo Choses komt er bijna aan! Nog heel even geduld -dit zeg ik vooral ook tegen mezelf-  maar ik heb gewoon enorm veel zin in de nieuwe Bobo Choses zomercollectie. Vandaag wil ik alvast een aantal collectie foto’s met je delen! De nieuwe zomercollectie ziet er vrolijk en fruitig uit. Maar ik kan niet wachten op meer! Ik wil Bobo Choses zien, voelen en ruiken. Ken je dat? Portie collectiekoorts noem ik dat. Nog heel even geduld dus. Wordt vervolgd…
Bobo Choses nieuwe collectie

Bobo Choses nieuwe collectie

Bobo Choses nieuwe collectie

Bobo Choses nieuwe collectie

Bobo Choses nieuwe collectie

Bobo Choses nieuwe collectieBobo Choses zomercollectie

Bobo Choses zomercollectie

Zomercollectie Bobo Choses

Zomercollectie Bobo Choses

Bobo Choses 2013

Tags: , , ,

Plaats een reactie