SOFIE IN BOBO CHOSES


Door Marjolein:

Zoals jullie misschien hebben gelezen is Bobo Choses één van mijn favoriete merken. De reden dat ik zo blij word van Bobo Choses is dat er goed is nagedacht over wat kinderen graag dragen… veel dierenprints, héél zachte stoffen en comfortabele ontwerpen. Bovendien kleuren de aardse tinten zacht bij de -soms bleke- kindersnoetjes. De kleding is tijdloos, sober, maar zeker nooit saai! Echte juweeltjes!

Van Little Sahou ontving ik voor Sofie een superleuke trui van Bobo Choses. Toen Sofie de eekhoorn zag was ze al verkocht en toen ze de zachte stof voelde was ze helemaal om. Een trui om in weg te kruipen… Heerlijk nu het buiten weer wat frisser wordt. Met deze trui aan kan ze, zonder jas, lekker op pad! De trui is unisex en  lekker makkelijk te combineren, kijk maar;

Sofie in Bobo ChosesSofie in Bobo Choses
Meer zien van Bobo Choses bij Little Sahou? Klik hier

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie