ISE IN EEN BUDGET ZOMERJURK VAN ZARA


ISE IN EEN BUDGET ZOMERJURK VAN ZARA

Door: Joyce

Naast het feit dat Ise natuurlijk een prinses is;) , heeft ze ook iets anders ontdekt. Ballet! Ze danst door de hele kamer heen, zelfs als we ergens zijn. Dit houd in, rondjes draaien met één vinger op haar hoofd. Fantastisch vindt ze dat. Daarna krijgt ze een applaus en daar geniet ze enorm van. Ze wordt dan wel wat verlegen, maar stiekem vind ze het prachtig. Ik denk dat ik maar eens moet gaan kijken naar dansles voor haar, want muziek is het helemaal. Ze wordt er zo vrolijk van en ze zingt de hele dag. Heerlijk vind ik dat.

Het liefste danst ze natuurlijk in rokjes en jurkjes, want die zwieren zo lekker mee. Nou, dat lukt goed met dit jurkje. Hij zit heerlijk los, dus hij zwiert alle kanten op.

Dit jurkje, wat trouwens een echte budgettip is, komt van de Zara. Het is het meest zachte stofje wat ik ooit (ik overdrijf niet) heb gevoeld, waardoor hij prachtig valt. Ook de kleur vind ik zo mooi en fris. De volant mouwtjes maken hem een tikkeltje romantisch en achterop zitten houten knoopjes die hem echt afmaken. Je hoort het al, ik ben fan. Ik heb hem nu gecombineerd met haar witte allstars en met kniekousen van Iglo+Indi, die ik trouwens echt helemaal het einde vind. Ze heeft dezelfde kleur nagellak op haar nagels als de kleur van de lippen dus je snapt hoe dat de hele dag gaat. ‘Kijk mama, deze heeft Ise ook’. Het jurkje is nu ook nog in de sale, dus , Go, go, go!

Jurk – ZARA | Sokken – Iglo + Indi | Schoenen – Converse

Jurk – ZARA | Sokken – Iglo + Indi | Schoenen – Converse

Vorige blog van Joyce gemist? Lees ‘m hier

Tags: , ,

1 Reactie

Plaats een reactie