WAAROM DE DENIM SHORT ONMISBAAR IS?

WAAROM DE DENIM SHORT ONMISBAAR IS?

Een zomerjurk, een jumpsuit of een gave rok. Allemaal items die in de zomer niet kunnen en morgen ontbreken. Maar laten we ook zeker de ”oude vertrouwde’ denim short niet vergeten. Jaar in jaar uit uit een geliefd item en een must (voor boys & girls) in de zomer.

Een fijn basis item die je in vele varianten kunt shoppen. Opgerolde pijpjes, of juist gerafeld. Uni, of met borduursels en van donkere tot lichte wassingen. Je hoeft het maar te bedenken en het bestaat. Vandaag de zomershort en outfit van Mare! Eentje met een knipoog. De short met cookie monster borduursel is van Zara en een lekkere eye-catcher. Gecombineerd met de gestreepte roezel top van Milk & Biscuits komt de outfit weer mooi in balans. En een paar fijne slippers en accessoires mogen natuurlijk niet ontbreken. Heb jij de rieten tasjes trend al gespot?

  1. Top Milk & Biscuits
  2. Short Zara
  3. Tasje Zara
  4. Slippers Maison Mangostan (sale tip!)

  1. Top Milk & Biscuits
  2. Short Zara
  3. Tasje Zara
  4. Slippers Maison Mangostan (sale!)

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , ,

Plaats een reactie