VAN TOP TOT TEEN COOL & BETAALBAAR

VAN TOP TOT TEEN COOL & BETAALBAAR

Hold your horses! Dit is echt zo’n item dat je ziet en direct in je eigen winkelmandje wilt gooien.Of wilt tippen aan een vriendin voor wie je dit écht iets vindt. Dit laatste kan trouwens heel gemakkelijk via de Whats-app deel button onderaan deze blog! (Roze icoontje) Handig toch?!

Nou goed, terug naar deze coole outfit van Noah en het jasje dus! Het model, de (nooit uit de mode rakende) camo print en de combi met de rest van de outfit. Het jack -officieel uit de meisjes collectie- van Zara is zo’n heerlijk tussenjasje dat je over iedere outfit aan kunt trekken. Gestyled op een iets klassieker chino broekje zorg je voor een lekkere casual look waarin ook nog eens goed gespeeld kan worden. Coole sokken aan en gaan! 😉

Wat vind jij van deze outfit? En zie jij je zoon of dochter ook al dit stoere jackie lopen? En vergeet ‘m vooral niet te tippen he 😉

Je shopt het camo jack hier bij Zara

Je shopt het camo jack hier bij Zara

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Laat je hier inspireren met meer kinderkleding outfits

Tags: ,

Plaats een reactie