NAME IT SHORT | OUTFIT TIBEAU


Door Frederique:

Niet lang geleden ben ik tot de conclusie gekomen dat grijs het nieuwe zwart is, althans voor Tibeau. De inhoud van zijn kledingkast is voor 80% grey color. Het is een kleur die makkelijk te combineren is, je zowel stoer of klassiek kunt dragen en het is ook wel unisex. Een van Tibeau’s laatste nieuwe aanwinsten is deze boysshort van NAME IT. Een shortje van grijze denim stof met een slimfit pasmodel. Deze pasvorm is perfect voor het smalle (en nog korte) onderstel van Tib. Ik vind het overigens niet makkelijk om een goede skinny/slimfit te vinden en al helemaal niet in een korte broek. Deze hebben vaak een rechte pasvorm dus ben hier heel blij mee. De short heeft een beetje een gedragen look. Gecombineerd met de sweater van Sproet & Sprout en de witte Stan Smith Addidas sneakers maakt Tib tot een stoere kleine man. Wij rollen onze broekspijpen nog wat verder op dus laat die zonnestralen nu maar komen!

Je kunt de short van Name it shoppen via deze link

unnamed-002

unnamed-003

unnamed-6

unnamed-7

unnamed-8

unnamed-9

Klik hier om direct te shoppen bij Name it

Wat vind jij van de outfit van Tibeau?

 

Tags: ,

Plaats een reactie