GIUDITTA IN DENIM ON DENIM

Vorige week liet ik je de gave outfit van Emma zien  – klik hier als je deze hebt gemist –  die we in het zonnige Florence hebben gekiekt. En vandaag deel ik graag de stoere outfit van Giuditta met jullie!

Het zal je vast niet zijn ontgaan. Denim on Denim. Een trend die we in de kindermode steeds meer terug zien. Stoer, casual en altijd goed. Giuditta draagt een stoer maar girly rokje van de Zara gecombineerd met een fijne indigo blauwe top én haar gave denim gilet van FRNKY’s. Een paar opvallende converse gympen eronder en ze is klaar om lekker te spelen met haar vriendje en vriendinnetje! Wat vind jij van deze trend?

Klik hier om bij de Zara te shoppen

Klik hier om naar de webshop van Zara te gaan

Wat vind jij van de outfit van Giuditta?

Benieuwd naar meer outfits die we in Florence hebben geschoten? Bekijk hier het lookbook op Sparkle26.com

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , ,

Plaats een reactie