FREE’S OUTFIT 5/7: SPORTY CHIQUE

FREE’S OUTFIT 5/7: SPORTY CHIQUE

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, ik ben gek op blazers. Ik vind het heerlijk om te dragen, het zorgt voor dat extra laagje in je outfit, het ziet er netjes uit en kan eigenlijk altijd. Ik heb ook velen soorten, maten, kleuren en modellen in mijn kast hangen. Persoonlijk vind ik het altijd fijn als ze net even iets langer vallen en afhankelijk van het moment vind ik een tikkie oversized look ook nooit verkeerd.

Toen ik deze knalgroene variant bij de Zara zag hangen wist ik meteen, die is van mij! Een lekker fris kleurtje waarmee ik me gelijk een beetje in de zomerse sferen waan. Ik draag ‘m hier over het blousje welke je misschien al in outfit twee voorbij hebt zien komen – bekijk ‘m hier als je m gemist hebt – De kleur, de details en het printje, I like! De sneakers zijn een van m’n nieuwe aanwinsten (geshopt in Florence en meteen in gebruik genomen 😉 ) Ze geven de outfit nog even een sportieve touch waar ik wel van hou. En aangezien wij moeders toch de hele dag van hot naar her rennen, vind ik m’n nieuwe schoenen een goede toevoeging aan de collectie.

Wat vinden jullie van de outfit? En heb jij ook van die items waar je nooit genoeg van kunt krijgen? Mocht je nog iets willen weten, jullie weten mij te vinden!

Outfit 1, 2, 3 & 4 gemist? Bekijk ze hier – hier – hier & hier

Liefs XFree (klik hier om mij op Insta personal te volgen)

Blazer Zara – Blouse MbyM – Schoenen Nike – Tas Michael Kors

Foto’s Alina Krasieva

7 Reacties

 • door Louise
  Posted 27 januari 2018 08:22 0Likes

  Super leuke, vrolijke outfit! Door al die kleurtjes wordt je toch helemaal vrolijk? Je schreef eerder dat je maat 38 hebt…draag je deze nikes ook in 38? Of vallen ze klein?
  Xx?

  • door frederieke1
   Posted 28 januari 2018 18:15 0Likes

   Ze vallen echt heeeel klein!! Zou 2 maten groter nemen! XXXX

   • door Louise
    Posted 28 januari 2018 18:39 0Likes

    Bedankt voor je reactie!!!! Vanavond je laatste outfit blog…ben benieuwd! Zit elke avond met smart te wachten op je blog hoor! Je schrijft ook zo leuk? En heb weer veel nieuwe inspiratie gekregen!
    Xxlouise?

 • door Louise
  Posted 27 januari 2018 14:51 0Likes

  Hiii,

  Heb je van die sneakers dezelfde maat als je normaal ook hebt??
  ?

  • door Louise
   Posted 27 januari 2018 14:52 0Likes

   Sorry, zag mn vorige reactie niet meer staan!?

 • door Louise
  Posted 28 januari 2018 08:57 0Likes

  Hii,

  Ik zie mn eerdere reactie niet meer maar draag je van deze sneakers ook 38?
  Liefs Louise?

 • door Ana
  Posted 29 januari 2018 07:25 0Likes

  Ja kom maar hier langs ❗️ Je bent super knap je geeft goeie inspiratie

Plaats een reactie