FREE’S OUTFIT 4/7: BRIGHT & COLORFUL

FREE’S OUTFIT 4/7:  BRIGHT & COLORFUL

Paars komt weer helemaal in de mode! Kijk maar eens goed om je heen tijdens het winkelen, van lila tinten tot echte knallende paars kleurtonen. Paars zie je soms jaren niet. En dan ineens is ie terug in het straatbeeld! Hello purple! 🙂

De kleur paars brengt me terug naar een leuke herinnering van vroeger. Mijn allereerste paar zelf gekochte schoenen!! Ik kocht ze van mijn eigen gespaarde zakgeld. Het waren knal paarse All Stars. Ik was een jaartje of 10 / 11, einde basisschool. Ik ging in mijn eentje met mijn zakgeld naar de schoenenwinkel in onze wijk. Het was een hele keurige nette schoenenwinkel. Naast heel veel nette en chique dames schoenen, hadden ze ook All Stars. En met mijn maatje 38 kon ik dus prima even gaan kijken in deze grote mensenwinkel. Ik voelde de ogen van het personeel mijn kant op gaan. Was het niet wat vreemd? Dit kleine meisje zonder haar moeder op pad om schoenen te gaan kopen? De verkoper, een hele keurige oudere meneer, werd iets wat lacherig van zo’n jonge zelfverzekerde klant als ik. 😉 Zie je het voor je?
Ik paste de All Stars en liep er een paar rondjes mee door de winkel. De man van de winkel vroeg aan me, en? Zitten ze lekker? Ondertussen had ik uitgerekend dat ik deze schoenen he-le-maal niet kon betalen. Ze waren geloof ik iets van 100 gulden! Guldens ja, we gaan even terug in de oertijd. Ik trok de schoenen weer uit en zette de doos krachtig op de toonbank. Ik zei: “Ik koop ze alleen als ik ze voor 50 krijg.”

En wat denk je?
Ik kreeg ze.

Hij bleek onder de indruk van m’n ondernemerschap. Zo’n klein meisje, dat precies weet wat ze wil. Ik heb mijn eerste paar knal paarse All Stars met zoveel liefde en plezier gedragen…Ik ben ze nooit meer vergeten 😉 Dus ja, alleen al daarom heb ik ‘iets’ met de kleur paars, vanwege mijn eerste zelf gekochte paar schoenen. Kun jij je nog herinneren welke schoenen jij voor het eerst zelf kocht?

En laat me ook even weten wat je van de kleur paars vindt 😉

Outfit 1 & 2 en 3 gemist? Bekijk ze hier – hier & hier 

Liefs XFree (klik hier om mij op Insta personal te volgen)

Jas Pull & Bear – Trui Monki – Sjaal Zara – Tas Michael Kors
Foto’s door Alina Krasieva

1 Reactie

  • door alette
    Posted 25 januari 2018 22:33 0Likes

    ha Free die weet ik nog! kobaltblauwe pumps in de uitverkoop, veel te hoog. Het inkorten van de hak hielp matig uiteindelijk zijn ze in de prullenbak naast de bushalte belandt en ben ik op mijn blote voeten naar huis gegaan!

Plaats een reactie