FREE’S OUTFIT 2/7: CASUAL LOOK

FREE’S OUTFIT 2/7: CASUAL LOOK

Heeey! Dank voor jullie lieve en leuke reacties op mijn outfitpost van gisteren. Ik kreeg onwijs veel vragen naar de maat van mijn berenjas. Daarom die ik maar gelijk even een boekkie open. Ik heb dus de L genomen. Ik had de M ook gepast maar die vond ik iets teveel trekken op mijn rug wanneer ik hem dicht deed en ik wilde er wel graag dikke truien onder kunnen dragen.
Ook het jasje dat ik in deze outfit post draag is lekker oversized. Ik hou daar gewoon van! A omdat het lekker zit en B ik vind het heel leuk staan. What about you?
Het roze blousje dat ik eronder draag heb ik geshopt bij AlwaysJuly. Dit is de suuuperleuke winkel van mijn oud stagiaire Leonie. Deze fashionable business babe weet precies wat leuk is en het is maar goed dat haar winkel niet bij mij om de hoek zit. 😉

Deze outfit draag ik op gewone dagen, maar vind ik ook prima voor een zakelijke afspraak. Wat draag jij meestal als je gaat werken? Als jij je voor je werk nog nét even iets netter of zakelijker wilt kleden dan ik, dan draag je er een paar zwarte pumps onder! Dat maakt meteen een wereld van verschil.
Wat vinden jullie van deze look? En van het blousje? Onderaan deze blog vind je nog wat extra inspiratie en musthaves, die ik speciaal voor jullie ‘geshopt’ heb. Mocht je nog iets willen weten, jullie weten mij te vinden! Morgen outfit 3 🙂

Liefs XFree (klik hier om mij op Insta personal te volgen)
frederieke wieberdink frederieke wieberdink florence frederieke wieberdink frederieke wieberdink

Blazer Zara, Blouse MbyM, Jeans Stradivarious, Tasje en schoenen Zara

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , , , ,

Plaats een reactie