FREE’S OUTFIT 3/7: MIX & MATCH

FREE’S OUTFIT 3/7: MIX & MATCH

Vandaag is het alweer tijd om mijn derde outfit met jullie te delen! Soms heb ik zin in een baggy broek en sneakers en op andere dagen trek ik weer een geheel andere outfit uit de kast. Ik heb niet 1 vaste stijl en kies dan ook altijd voor een outfit waar ik me op dat moment goed en lekker bij voel. Deze keer heb ik de sneakers en baggy broek verruild voor een jurk met hakken. Zoals je misschien wel weet heb ik een zwak voor schoenen en deze hakken zijn m’n nieuwste aanwinst. Super leuk onder een jeans maar zeker ook onder een jurk. Gecombineerd met een warme trui, want ja het blijft wel winter 😉

Heb jij net als ik ook niet één vaste stijl? Verruil jij de stoere sneakers ook regelmatig voor een paar hakken? Of blijf jij liever met beide benen – uhm voeten – op de grond? Ik ben benieuwd wat jullie van deze outfit vinden én wat jullie kledingstijl is. Leuk als je het het mij hieronder in een reactie laat weten! Morgen outfit nummer 4!

Outfit 1 & 2 gemist? Bekijk ze hier & hier

Liefs XFree (klik hier om mij op Insta personal te volgen)

Trui Zara – Jurk Vintage – Sokken Pull&Bear – Tas en schoene Micheal Kors

Foto’s door Alina Krasieva

3 Reacties

 • door Marlin
  Posted 25 januari 2018 10:14 0Likes

  Super leuk Free!! jij hebt helemaal je eigen stijl en dat vind ik juist echt super!!! leuke combi’s en altijd net even anders. Inspiratiebron!!!

  • door frederieke1
   Posted 25 januari 2018 10:24 0Likes

   Dankjewel Marlin!!! Echt superlief dat je het zegt!!
   Hele fijne dag vandaag! Liefs Free

 • door Susanne
  Posted 25 januari 2018 21:50 0Likes

  Hi heb je ook een link naar de trui
  Ik zie hem niet bij Zara ?

Plaats een reactie